Rugbrødsmotorstier til bløde trafikanter

Hvorfor er det kun den hårde motoriserede trafik, der skal have direkte forbindelser til landets mange byer, uden at den kommer på tværs af al anden trafik?

Det vil være lige så fornuftigt og om muligt langt mere fornuftigt, at det er den bløde trafik der får en direkte forbindelse til landets mange byer, uden at komme på kryds og tværs af den hårde trafik.

Det er desværre også sådan, at der eksempelvis ikke er statistik over cykelulykker, hvor der er tilskadekommende og det kan du læse om her: Fatal mangel på viden om, hvordan vejene bliver sikrere for cyklister

Et netværk af rugbrødsmotorstier til de bløde trafikanter (Cyklende, ridende, løbende og gående) vil givet få Danmark til at blive et ekstremt interessant turistland for alle, der gerne vil holde ferie i lavere tempo end det er muligt med en bil.

Et sådant netværk vil vitterlig være et trækplaster for heste- og cykelinteresserede turisme. Bare det at kunne ride eller cykle fra Skagen til Gedser eller fra Blåvandshuk til København, uden at skulle komme på langs eller tværs af den hårde trafik, vil give helt nye former for overnatningsmuligheder.

Der vil kunne komme Folkelige privilegerede overnatningssteder, hvor der vil være mulighed for at få opstaldet sin hest, sin jernhingst eller -hoppe og at kunne få dem fordret med havre, luft og olie og få sat nye hestesko på eller dæk og lapper.

Danmark vil kunne blive et eventyrland med andre og spændende udfordringer, når blot kreativiteten bliver sat i højsving, til at frembringe nye spændende tiltag for mennesker med anden end benzin eller el i blodet. Her skal der ses bort fra el-cykler, da disse også kræver en rugbrødsmotor for at kunne køre.

Har du ellers en kommentar til min idé om rugbrødsmotorstier, er du velkommen til at kontakte mig på følgende mail:
lars@fribytteren.dk